Maaike Visser

Maaike Visser har utviklet Lydfargemetoden. Hun er pedagog, helsesøster og Marte Meo- terapeut, og har lang erfaring i kunnskapsformidling. Hun utviklet Lydfargemetoden etter at hun opplevde at hennes dyslektiske sønn ikke hadde tilstrekkelig utbytte av ordinær spesialundervisning.

Lydfarge.no


 

Tina Marie Tsiplakis

Tina er gründeren til Mangfold Forlag.

Første boken til forlaget er "Jeg gikk meg over sjø og land", barnebok som forteller en flyktnings fysiske og emosjonelle reise. Mangfold Forlag skal gi ut bøker som tar opp samfunn/verdens temaer. Visjonen er å skape sterke bånd mellom voksne og barn, gjennom gode kulturopplevelser, gjøre det lettere å prate om vanskelige temaer så vel som å bidra med å minske fremmedfrykt.

https://jeggikkmegoversjoogland.no/www.facebook.com/jeggikkmegoversjoogland/


 

Laverne Wyatt

Laverne Wyatt er designer fra Sør-Afrika. Hun brenner for innovasjon med fokus på inkluderende og flerkulturell visuell kommunikasjon, og har jobbet med B2B og B2C i Sør-Afrika, Malta og Norge. Laverne har selv førstehåndskunnskap om det å bli integrert i en ny kultur og jobber i dag med næringslivet, kultursektoren og veldedige organisasjoner med fokus på identitetsutvikling og kommunikasjon rettet mot flerkulturelle målgrupper.

www.facebook.com/lavernecreates


 

Akrem Hassen

Perfect Lid. Vi er et selskap som brenner for å skape en bedre kaffeopplevelse, særlig når man er ute på farten og ønsker en kaffe to go. Vi lanserer en ny måte å drikke take away kaffe på og vi har allerede gode referansekunder. Perfect Lid har utviklet et lokk som passer til alle take away kopper på markedet i dag.

www.perfectlid.com


Svetlana Nielsen

Nilsen er gründer av selskapet, HS Trend Scandinavia. De produserer og designer arbeidsklær for helsepersonell, hudpleiere, spaterapeuter. Klærne våre er væske- og smussavstøtende. De er lette og hurtigtørkende.

www.hs-trend.no/no/


energetics logo

Last ned programmet til Energetics 2017 her (pdf)

Konferansen er for alle som er interessert i flerkulturelle gründere – fra privat og offentlig sektor.