Knut Olav Åmås

Knut Olav Åmås er samfunnsdebattant, forfatter og filosof. Åmås har siden 2014 vært direktør av Fritt Ord. Dette ble han etter å ha vært statssekretær i Kulturdepartementet i Solbergs regjering.

Påmelding Energetics 2018

Jens Ulltveit-Moe

Jens Ulltveit-Moe er gründer og konserndirektør i Umoe gruppen. Siviløkonomen med mastergrad innen internasjonal politikk og med erfaring fra konsulentbransjen startet Ulltveit-Moe investeringsselskapet Ulltveit-Moe-gruppen, nå Umoe gruppen i 1984. Selskapet har vokst til å bli en betydelig aktør innen olje og gass, energy og miljø, servicenæring og eiendom. Selskapet er representert i flere land og kontinenter som blant annet Brasil, Canada, USA, Kina, i tillegg til Norden. Under utbygging av konsernet som han nå leder har han opplevd å være «innvandrer» i andre land og kommer for å dele sine erfaringer med dette.

Påmelding Energetics 2018

Anita AnjaliSuri Kåss

Anita Anjali Suri Kåss er lege, forfatter og gründer. Kåss med sin banebrytende forskning har fått en lisensavtale på 800 millioner kroner på oppdagelsen sin. Hennes mor døde av leddgikt og det var denne personlige historien som var til motivasjon for hennes gjennombrudd. Kåss er i disse dager ute med boken «mamma er en gåte».

Påmelding Energetics 2018

Arnulf Refsnes

Arnulf Refsnes er gründer av Brødboksen. Selskapet leverte brød og matvarer om morgenen til 65 000 kunder og fikk 112 millioner i omsetning. Deretter nedleggelse. Refnes har hatt en karriere som supermodell, væranmelder for TV2, sivilingeniør og finansmann.

Påmelding Energetics 2018

Liv Arnesen

Liv Arnesen er lærer, polfarer og eventyrer. Arnesen har vært på flere ekspedisjoner, jobbet som coach og foredragsholder og tildelt en rekke priser – blant annet Glamour Magazine’s Woman of the year.

Påmelding Energetics 2018

Zahid Ali

Zahid Ali er norsk standup komiker. Han har blant annet vært med i TV-programmene Rikets røst og Jul i Tøyengata, og filmen Izzat. Ali er opprinnelig fra Pakistan og spøker ofte om hvordan er det er å være flerkulturell i Norge.

Påmelding Energetics 2018

Dhita Siauw

Dhita Siauw er kunstner og daglig leder av Audiosight AS. Selskapet leverer lyd og bilde installasjoner, kunst-installasjoner, scene og lyd produksjoner, samt lydmoduler for synstolkninger eller andre lyd/video applikasjoner. Siauw er synshemmet, men dette har ikke stoppet ham fra å være gründer og yrkesaktiv.

Påmelding Energetics 2018

Kristin Holm Jensen

Kristin Holm Jensen (H) er statssekretær i Kunnskapsdepartementet for statsråd Jan Tore Sanner.

Påmelding Energetics 2018

Rafael Bermejo

Rafael Bermejo er gründer og styreleder av stiftelsen Internationella Företagare i Sverige (IFS). Siden 1996 har IFS bidratt til at drøyt 30 000 innvandrere har startet egne bedrifter. Stiftelsen er også en av de som står brak HMK Carl XVI Gustafs pris for årets grunder med utenlandsk bakgrunn.

Påmelding Energetics 2018

Raja Skogland

Raja Skogland er gründer av Grundr AS. Selskapet ble opprettet i 2015 og jobber med consulting, investeringer og ledelse.

Påmelding Energetics 2018

Simon Loginov

Simon Loginov er gründer av HTTECH AS. Selskapet utvikler teknologi for miljøvennlig produksjon av karbonmaterialer og hydrogen.

Påmelding Energetics 2018

Marianne Solbakken

Marianne Solbakken er seniorrådgiver i Distriktssenteret og jobber med inkludering og sysselsetting av innvandrere, stedstilhørighet og regionalt samarbeid.

Påmelding Energetics 2018

Lars Ueland Kobro

Lars Ueland Kobro er prosjektleder / forsker ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap ved Universitetet i Sørøst Norge. Han er også leder av Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon.

Påmelding Energetics 2018

Kambiz Persley

Kambiz Persley er gründeren av Oslo Helse Fastlegevakten. Han er opptatt av meningsfylte resultater der pasienten er i fokus.

Påmelding Energetics 2018

Tugushan Alp

Tugushan Alp gründeren bak Friske spirer og mikrogrønt. Selskapet introduserer nye landsbruksarealer – der ingen kunne tro at noe kunne gro.

Påmelding Energetics 2018

Misgina Ghebremeskal

Misgina Ghebremeskal er seriegründer av gasellevinner Angst Bar og i senere tid Den gamle skofabrikken. Misgina startet med 97 kroner på kontoen og driver i dag en av Oslos mest populære barer.

Påmelding Energetics 2018